Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Den Sorte Gryde

Den Sorte Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Den Sorte Gryde, billede 4 Den Sorte Gryde, billede 1 Den Sorte Gryde, billede 2 Den Sorte Gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.løg
200 g.champignoner
100 g.cocktailpølser
400 g.kalvemørbrad i strimler
400 g.oksemørbrad i strimler
 karry efter behov
1/2 literfløde
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Løg sauteres i smør. Kød tilsættes og efter kort tid følger cocktailpølser og champignoner. Krydres med karry, salt og peber. Fløde tilsættes. Retten får lov til at koge cirka 5 min. Serveres sammen med løse ris, mango chutney, kokos, karry, paprika, rosiner og melon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 56374 gange,
og udskrevet 831 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jimmy  -  2015-11-06 08:26:29
Har INTET med sorte gryde at gøre


  -  2013-02-22 15:03:00
hej skal der ikke tilsættes noget vand og hvor meget hvis det er?


Trolden  -  2008-03-22 11:23:44
Henrik- det tror jeg ikke da det jo er noget fint kød der bruges i opskriften. Hvis du bruger skært kød fra okseklump vil jeg også sige 50min men ikke når det er mørbrad


Henrik  -  2008-01-14 16:45:12
Mon ikke der menes koges i 50 min. og ikke 5 ?!!!