Den Sorte Gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sauce:
Hakket løg og bacon skåret i tern svitses godt i smørret. Hvedemel og paprika drysses over og det hele røres godt rundt inden bouillonen hældes over og det hele koges op under jævnlig omrøring. Tomatpure og piskefløde tilsættes og saucen småkoger 5 minutter og smages til med salt og peber. Mørbraden skæres i 1½ cm. Tykke skiver som bankes let med håndroden inden de steges 2-3 minutter på hver side. Herefter ristes cocktailpølserne let, og til sidst de kvartede champignon. Mørbrad, cocktailpølser og champignon tilsættes til sovsen og varmes igennem lige inden servering. Serveres med kartoffelmos, ris eller pommes frites. Evt. med persillefrit og/eller stegte cocktailtomater. |
|
Opskriften er vist 134931 gange,
og udskrevet 2323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (38 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-04-22 22:34:35 Det er opskrift påp paprikagryde - Sorte gryde er med snaps og sort kaffe!!! Blikkenslageren - 2020-10-06 00:20:47 Ser lækkert ud , men det er vist mørbradgryde du har lavet Den sorte gryde er med oksekød, kaffe og snaps 😃 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne