Den Sorte Gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Sauce:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Paprika, delikatesse
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Energi:
KJ total 14607 (3478 kcal)
KJ pr. Pers. 3651 (869 kcal)
Vægt ialt 2333 gram
Vægt pr. Pers. 583 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 626 KJ (149 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)