Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cola-kylling

Cola-kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cola-kylling, billede 4 Cola-kylling, billede 1 Cola-kylling, billede 2 Cola-kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kylling
10 fedhvidløg
10 stkrød chili
 l.cola ligh
 
 meljævning af ca 2 spsk. hvedemel


Opskrift:

Kyllingen skæres i otte stykker og brunes i en stegegryde. Når skindet er gyldent tilsættes cola light så kyllingen er dækket. Chili og hvidløg hakkes fint og kommes i gryden.
Det hele skal småkoge indtil kødet begynder at falde fra benene. Kyllingestykkerne tages op og saucen jævnes.

Serveres med ris eller pasta.

Det er vigtigt at bruge cola light, da sukkeret i almindelig cola vil brænde fast ved opvarmning. På trods af de store mængder chili og hvidløg, er retten ikke specielt stærk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (78 stemmer)

Opskriften er vist 101957 gange,
og udskrevet 1720 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2010-10-15 15:59:00
hvordan smager den? for det lyder lidt underligt i mine øre


Private  -  2010-10-11 16:24:06
Prøvede at lave den med alm. Coca cola. Det gav mere smag og brændte ikke på nogen måder.


Ukendt  -  2009-10-19 14:10:32
Detter er en ret fra vægtvogterne


McEspersen  -  2009-09-22 18:45:54
Mælk og cola blandet? Hmm, lyder ikke helt lækkert i mine øren. ;-) Generelt hvis man har fået lavet noget for stærkt med CHILI, kan man tilsætte en ts. sukker... det giver ikke sødme, men neutraliserer chilien


gitte  -  2007-09-26 09:56:33
Prøv denne variation; ½ cola, ½ tomatketchup, salt, peber, lidt ingefær og hvidløg


betulle  -  2007-09-24 15:19:38
Kan man ikke undvære chili? Kan ikke tåle det :-)


anja  -  2007-08-12 19:23:10
det må give en skæv fordeling på en måde


anja  -  2007-08-12 19:21:53
det lyder meget mærkeligt ærlig talt at der skal 1 en halv liter cola i og ti chilli


Line  -  2007-08-03 14:14:56
Lækkert!


Per  -  2007-07-05 11:20:37
Man kan jo starte med mindre chili og så smage på det efter lidt kogetid, ER saucen blevet for stærk kan man jo tilsætte mælk eller fløde til saucen. Er der for meget sauce kan den koges lidt ind uden låg.


Winther  -  0000-00-00 00:00:00
Ja den er gal ang. chili. Afhanger af hvor starke de er, 10 er volsomt.


Henning  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker ret


Anders  -  0000-00-00 00:00:00
God opskrift, man kan selv vurdere hvad der ellers skal i af krydderier, hvis man bruger dette som grundopskrift.


\\mig-...  -  0000-00-00 00:00:00
lydder godt...


line  -  0000-00-00 00:00:00
den er meget nem at lave, men er ikke det helt store kolonariske hit


julie rasmussen  -  0000-00-00 00:00:00
jeg glæder mig til jeg skal smage


duchess  -  0000-00-00 00:00:00
syntes ikke rigtig den smagte af noget


Kristian  -  0000-00-00 00:00:00
God ret, men en halv liter cola er nok til en 1300g kylling. Måske det kunne være godt med en gang æbletern i de sidste 5 minutter?


Sune  -  0000-00-00 00:00:00
Husk at der er forskel på chili. nogle er MEGET stærke og nogle er SØJE (ik stærke). Det gor en stor forskel.


christian lund  -  0000-00-00 00:00:00
det er fandme godt fundet på ;o)


mig  -  0000-00-00 00:00:00
øh.. voldsomme mængder


friborg  -  0000-00-00 00:00:00
Alt for stærk med 10 chili. Det giver også alt for meget sovs. Jeg tror man kan nøjes med den halve mængde cola.