Kalkunruller i rosmarinsauce

Kalkunruller i rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
4 spsk.persille, hakket
15 g.smør
 salt
 peber
 
3 dl.bouillon, lys kraftig
1 stilkrosmarin, frisk
1 dl.rødvin
100 g.smør
 salt
 peber
 
 Risblanding:
50 g.løg
200 g.gulerødder
3 dl.ris
4.5 dl.bouillon
 salt
 
Opskrift:
Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille. Luk med en kødnål. Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min - de sidste 5 min under låg. Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme.

Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin. Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter. Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.

Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
hæld den over kalkunrullerne.

Til risblandingen svitses hakket løg på en pande. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.





karakterer:
Opskriften er vist 6486 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu