Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunruller i rosmarinsauce

Kalkunruller i rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
4 spsk.persille, hakket
15 g.smør
 salt
 peber
 
3 dl.bouillon, lys kraftig
1 stilkrosmarin, frisk
1 dl.rødvin
100 g.smør
 salt
 peber
 
 Risblanding:
50 g.løg
200 g.gulerødder
3 dl.ris
4 1/2 dl.bouillon
 salt
 


Opskrift:

Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille. Luk med en kødnål. Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min - de sidste 5 min under låg. Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme.

Hæld bouillonen på panden og tilsæt den friske rosmarin. Lad det koge sammen for god varme i 4-5 minutter. Si fonden og hæld den tilbage på den rengjorte pande.

Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
hæld den over kalkunrullerne.

Til risblandingen svitses hakket løg på en pande. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5013 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu