Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunruller

Kalkunruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
4 spsk.hakket persille
15 g.smør
 salt
 peber
1 spsk.sennep
1 tsk.oregano
1 dl.fløde 13%
1 dl.bouillon
 
 Risblanding:
1 løg
3 gulerødder
3 dl.ris
4 1/2 dl.bouillon
 salt
 
 


Opskrift:

Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille. Luk med en kødnål. Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min. - de sidste 5 min. under låg. Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme. Hæld sennepen i fedtstoffet og lad det varme godt igennem. Tilsæt derefter oregano, fløde og bouillon. lad sovsen koge igennem og hæld den over kalkunrullerne. Til risblandingen svitses hakket løg på en pande. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser.

Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6276 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu