Kalkunruller

Kalkunruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
4 spsk.hakket persille
15 g.smør
 salt
 peber
1 spsk.sennep
1 tsk.oregano
1 dl.Kaffefløde 9%
1 dl.bouillon
 
 Risblanding:
1 løg
3 gulerødder
3 dl.ris
4.5 dl.bouillon
 salt
 
Opskrift:
Drys salt og peber på schnitzlerne og rul dem sammen om hver en spsk persille. Luk med en kødnål. Brun rullerne i smør og lad dem stege ved svag varme i 10-15 min. - de sidste 5 min. under låg. Læg rullerne på et varmt fad og hold dem varme. Hæld sennepen i fedtstoffet og lad det varme godt igennem. Tilsæt derefter oregano, fløde og bouillon. lad sovsen koge igennem og hæld den over kalkunrullerne. Til risblandingen svitses hakket løg på en pande. Riv gulerødderne og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser.

Lad risblandingen koge, som det er anvist på risposen.


karakterer:
Opskriften er vist 7068 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu