Hel okse- eller lammesteg (mikroovn)
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Anbring stegen i et stort fad med fedtsiden nedad.
Tildæk med pergamentpapir og steg i 12 minutter ved 100%. Hæld fedtet fra og vend stegen. Steg yderligere 12-15 minutter ved 100%. Læg aluminiumsfolie over stegen og lad den hvile 5 minutter, før den serveres, hvis kødet skal være rødt. Ønskes kødet gennemstegt skal stegen hvile 20 minutter. Om nødvendigt kan den brunes under en forvarmet grill. Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100% |
|
Opskriften er vist 12600 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne