Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forloren hare med okse- og lammekød

Forloren hare med okse- og lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Forloren hare med okse- og lammekød, billede 4 Forloren hare med okse- og lammekød, billede 1 Forloren hare med okse- og lammekød, billede 2 Forloren hare med okse- og lammekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
350 gram Lammekød, hakket
3 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Bland fars, fløde, æg, og krydderier og form det til et brød. Læg det i et smurt ildfast fad. Dæk brødet med baconskiver og stil det i ovnen ved 225 grader C alm. ovn.

Efter ca. 15 min. blandes ingredienserne til saucen og den hældes ved. Sænk varmen til 170 grader og steg den forlorne hare yderligere ca. 30 min.

Si saucen fra i en gryde og smag til med geleen. Den kan evt. jævnes med maizenamel.

Server med kartofler (kogte, bagte eller haselbagte)




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (23 stemmer)

Opskriften er vist 146037 gange,
og udskrevet 2213 gange.


Energi:
KJ total 12509 (2978 kcal)
KJ pr. Pers. 3127 (744 kcal)
Vægt ialt 1329 gram
Vægt pr. Pers. 332 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 941 KJ (224 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pjuske  -  2013-01-24 21:54:10
hvordan pokker kan det være glutenfrit når der er rasp i??? brug lidt rød finax i stedet. det er glutenfrit.


Sil96  -  2010-06-24 21:28:14
Det ville være god hvis man puttede løg i!!!