Forloren hare med okse- og lammekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
350 gram Lammekød, hakket
3 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
60 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sauce:
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12509 (2978 kcal)
KJ pr. Pers. 3127 (744 kcal)
Vægt ialt 1329 gram
Vægt pr. Pers. 332 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 941 KJ (224 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 17.6 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)