Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefær-and

Ingefær-and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stykkerand
4 spsk.blommesyltetøj
1 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg, presset
2 tsk.chilisauce
1 stk.ingefær på 2,5cm revet
 reven skal af 1 citron
 


Opskrift:

Prik andestykkerne godt med en gaffel. Læg dem på en rist på nederste rille i ovnen. Steg i 15-20 min. ved kombinationen 200 grader/middel effekt afhængigt af kødets tykkelse. Rør blommesyltetøj, citronsaft, hvidløg, chilisauce, citronskal og inglefær:-) sammen og kog i 1 min. på højeste effekt. Læg andestykkerne i et halvdybt ovnfast fad, hæld saucen over og steg i 10 min. ved kombi. 200 grader/lav effekt, til saucen er klar. Server på opvarmede tallerkner pyntet med opskårne løftoppe og citronskiver. PS: Uden kombinationsovn. Prik stykkerne med en gaffel, læg dem i et fad på en rist og tilbered i 10 min. på højeste effekt. Læg dem i et ovnfast fad. Hæld saucen over. Tilbered i 5 min. på højeste effekt, til saucen er klar. Sæt fadet under en forvarmet grill for at give kødet en sprød, brun overflade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7555 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu