Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrysuppe

Karrysuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karrysuppe, billede 4 Karrysuppe, billede 1 Karrysuppe, billede 2 Karrysuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Karry
1 spsk. Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Ristoppe:
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 spsk. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   


Opskrift:

Margarinen smeltes og svitses med karryen 2-4 min.
Løg og æble rives fint og ristes med endnu 3-5 min.

Melet drysses i og afbages med fedtstoffet. Bouillon spædes i. Den kan sies, hvis løg og æble ikke koger tilstrækkeligt ud.

Suppen smages til og rundes af med fløde lige før serveringen.

Ristoppe, pasta, porreringe, fiske- eller kødboller kan serveres til.

Tips:

Ristoppe:
Vand, salt og smør bringes i kog. Risene drysses i, koges under tætsluttende låg 12 min. over svag varme og 12 min. uden varme. Risene kan blandes med rosiner og presses i smurte æggebæ gre. De vendes lige før anretningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (22 stemmer)

Opskriften er vist 120519 gange,
og udskrevet 2054 gange.


Energi:
KJ total 5560 (1324 kcal)
KJ pr. Pers. 1390 (331 kcal)
Vægt ialt 1420 gram
Vægt pr. Pers. 355 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia oesten  -  2013-01-31 06:12:15
Jeg kogte en kylling til bouillon,nu jeg alligevel havde tid lyst oglejlighed til det, skar den i stykker og brugte den i suppen,mums den er altsaa bare god den suppe,lidt mere karry ,laekkert .


henriette  -  2012-01-07 14:39:56
den er mega god-_-