Margarinen smeltes og svitses med karryen 2-4 min.
Løg og æble rives fint og ristes med endnu 3-5 min.
Melet drysses i og afbages med fedtstoffet. Bouillon spædes i. Den kan sies, hvis løg og æble ikke koger tilstrækkeligt ud.
Suppen smages til og rundes af med fløde lige før serveringen.
Ristoppe, pasta, porreringe, fiske- eller kødboller kan serveres til.
Tips:
Ristoppe:
Vand, salt og smør bringes i kog. Risene drysses i, koges under tætsluttende låg 12 min. over svag varme og 12 min. uden varme. Risene kan blandes med rosiner og presses i smurte æggebæ gre. De vendes lige før anretningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(24 stemmer)
Opskriften er vist 126198 gange, og udskrevet 2125 gange.
Energi:
KJ total 5560 (1324 kcal)
KJ pr. Pers. 1390 (331 kcal)
Vægt ialt 1420 gram
Vægt pr. Pers. 355 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal) Protein 1.0 gram Fedt 7.9 gram Kulhydrat 5.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
pia oesten - 2013-01-31 06:12:15 Jeg kogte en kylling til bouillon,nu jeg alligevel havde tid lyst oglejlighed til det, skar den i stykker og brugte den i suppen,mums den er altsaa bare god den suppe,lidt mere karry ,laekkert .
henriette - 2012-01-07 14:39:56 den er mega god-_-
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider