Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Caisy

Indsendt :





Ingredienser:
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
2 dl. Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Vand, rosiner og ris blandes og kommer i kog. Skru ned for varmen, læg låg på, og kog i knap 1 time ved SVAG varme. Afkøles i en skål, og serveres til suppen. Det bliver en ret fast masse, der nærmest kan skæres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (24 stemmer)

Opskriften er vist 77195 gange,
og udskrevet 980 gange.


Energi:
KJ total 2787 (663 kcal)
KJ pr. Portioner 2787 (663 kcal)
Vægt ialt 894 gram
Vægt pr. Portioner 894 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 16.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

vera knudsen  -  2012-11-28 18:18:00
denne opskrift på ris til suppe er bare suber god. mine gæster var begejstrede for den.