Vand, rosiner og ris blandes og kommer i kog. Skru ned for varmen, læg låg på, og kog i knap 1 time ved SVAG varme. Afkøles i en skål, og serveres til suppen. Det bliver en ret fast masse, der nærmest kan skæres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(29 stemmer)
Opskriften er vist 103683 gange, og udskrevet 1139 gange.
Energi:
KJ total 2787 (663 kcal)
KJ pr. Portioner 2787 (663 kcal)
Vægt ialt 894 gram
Vægt pr. Portioner 894 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal) Protein 1.0 gram Fedt 0.3 gram Kulhydrat 16.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2021-01-19 12:38:45 Kan ris med rosiner fryses
Birthe Sonne Ravn - 2020-11-13 10:33:28 Jeg har mistet min mors opskrift.
Laver altid suppe med ris til min fødselsdag.
Denne opskrift ligner så meget min mors, at jeg vil adoptere den.
Årgang 1950
vera knudsen - 2012-11-28 18:18:00 denne opskrift på ris til suppe
er bare suber god.
mine gæster var begejstrede for den.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider