Karrysuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
35 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Karry
25 gram. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram. Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4607 (1097 kcal)
KJ pr. Pers. 1151 (274 kcal)
Vægt ialt 1262 gram
Vægt pr. Pers. 315 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 365 KJ (86 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)