Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romfromage II

Romfromage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Romfromage II, billede 4 Romfromage II, billede 1 Romfromage II, billede 2 Romfromage II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 bladehusblas
3 æg
3 dl.piskefløde
45 g.sukker
1/2 dl.rom.
 
 1/2 á 1 dl. piskefløde kan regnes til pynt.
 


Opskrift:

Husblasen udblødes og smeltes. Æggeblommerne røres hvide med sukker. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.

Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den slunkne husblas i en tynd stråle og tilsidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider. Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne. Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre.

Fromagen kan pybtes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål.

Tips:

Man kan i romfromagen tilsætte 1 dl. piskefløde mere og tage 1 æg mindre, men man må da helst tage 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27290 gange,
og udskrevet 521 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu