Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Romfromage

Romfromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Romfromage, billede 4 Romfromage, billede 1 Romfromage, billede 2 Romfromage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 husblas blade
2.5 dl.piskefløde
3 æggehvider, past.
 
4 æggeblommer, past.
4 spsk.sukker
 
1 dl.rom
 
 
 Pynt:
 syltet eller kandiseret frugt
 


Opskrift:

Husblas lægges til udblødning i koldt vand.
Piskefløden piskes til skum.
Æggehviderne piskes stive.

Æggeblommer og sukker piskes godt.
Bland det meste af flødeskummet og de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Der smages til med rom.

Den udblødte husblas smeltes i en lille gryde i det vand der hænger ved og røres i.

Fromagen fyldes i en skål eller i portionsglas og stilles i køleskab et par timer til den er stivnet.

Pyntes med resten af flødeskummet og syltet eller kandiseret frugt f.eks. kirsebærsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (31 stemmer)

Opskriften er vist 139200 gange,
og udskrevet 3979 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

morten  -  2019-04-13 18:42:50
Ubrugelig opskrift!!! husblas skal varmes for at smelte. tak for en ødelagt dessert


  -  2017-06-16 21:30:04
Hold lidt igen med husblas


Marianne  -  2016-09-23 12:42:48
Dejlig nem at gå til - smager fantastisk


Ida  -  2012-05-04 09:49:16
Husk at smag til med rom før husblas, da den ellers klumper


Irene  -  2011-02-02 08:55:47
Rigtig god og nem. Lidt meget rom efter min smag, kunne nok godt have nøjet mig med 0,5-0,75 dl. Men alt i alt - lovely! :-)


  -  2007-11-04 15:28:45
den er rigtig god og nem at lave