Romfromage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6602 (1571 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (392 kcal)
Vægt ialt 544 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1213 KJ (288 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 22.9 gram
Kulhydrat 10.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)