Romfromage 02

Romfromage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rom

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Romfromage 02, billede 4 Romfromage 02, billede 1 Romfromage 02, billede 2 Romfromage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 bladehusblas
3 æg
3 dl.piskefløde
45 g.sukker
0.5 dl.rom.
 
 
Opskrift:
Husblasen udblødes og smeltes. Æggeblommerne røres hvide med sukker. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.

Rommen hældes i de rørte æggeblommer, derefter tilsættes den lunkne husblas i en tynd stråle og til sidst den stivpiskede fløde og de stivpiskede æggehvider. Der omrøres jævnligt med stor forsigtighed, indtil fromagen begynder at stivne. Da hældes den hurtigt i en glasskål, flade portionsglas eller bægre.

Fromagen kan pyntes med flødeskum, eller man kan hertil servere en lunken rød frugtsauce, men man må da helst anrette fromagen i en glasskål.

Tips:

Man kan i romfromagen tilsætte 1 dl. piskefløde mere og tage 1 æg mindre, men man må da helst tage 1 blad husblas mere end andgivet ovenfor.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Romfromage

karakterer:
Opskriften er vist 32561 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu