Vodka pasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget hakkes fint og sauteres i olivenolien til de er bløde 5-6 minutter omrøres af og til.
Tilsæt finthakket hvidløg og sauter yderligere 30 sekunder.
Tilsæt tomatpure og vodka og sauter i 2 minutter til det meste af vodkaen er fordampet. Tilsæt tomater og chiliflager og lad saucen simre under låg ved svag varme i ca. 15 minutter. I mellemtiden koges pastaen i rigeligt letsaltet vand så den er klar samtidig med din sauce. Tag 2 dl. kogevand fra til saucen. Rør piskefløde og revet ost i saucen og lad det lige koge op. Tilsæt pastaen og spæd op med kogevand til saucen har en tilpas konsistens. Server retten med revet ost på toppen og pynt af med basilikum eller persille. |
|
Opskriften er vist 286 gange,
og udskrevet 11 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne