Dumplings med svinekød
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit hvidkålen helt fint og bland den så sammen med de øvrige ingredienser til fyldet.
Vi har brugt opskriften her på dumplingdej men man kan også købe dejen færdiglavet, f.eks. Gyozadej, selvom den ikke er kinesisk kan den fint bruges. Læg en klat fyld på dejen, og luk dejen om fyldet. Vi bruger en dumplingspresse, men kan også gøres i hånden. Dumplings koges 3-4 minutter i letsaltet vand. Servers med Dumpling sauce. |
|
Opskriften er vist 222 gange,
og udskrevet 0 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne