Dumplings med svinekød

Dumplings med svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Poirtion

HovedretterRet : HovedretterOprindelsesland : Kina

KinaKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Dumplings med svinekød, billede 4 Dumplings med svinekød, billede 1 Dumplings med svinekød, billede 2 Dumplings med svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.hakket svinekød
100 g.hvidkål
2 tsk.sesamolie
1 spsk.risvin
2 spsk.Teriyaki sauce
1 tsk.maizena majsstivelse
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 knsp.peber
 
Opskrift:
Snit hvidkålen helt fint og bland den så sammen med de øvrige ingredienser til fyldet.

Vi har brugt opskriften her på dumplingdej men man kan også købe dejen færdiglavet, f.eks. Gyozadej, selvom den ikke er kinesisk kan den fint bruges.

Læg en klat fyld på dejen, og luk dejen om fyldet. Vi bruger en dumplingspresse, men kan også gøres i hånden.

Dumplings koges 3-4 minutter i letsaltet vand.

Servers med Dumpling sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 222 gange,
og udskrevet 0 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu