Dumpling sauce

Dumpling sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Dumpling sauce, billede 4 Dumpling sauce, billede 1 Dumpling sauce, billede 2 Dumpling sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tsk.sukker
1 spsk.vand
2 spsk.sojasauce
1 tsk.riseddike
 sambal orleck
1 fedhvidløg
1 tsk.sesamfrø
1 tsk.sesamolie
 
Opskrift:
Rist sesamfrøene kort på en tør pande.

Opløs sukkeret i varmt vand.

Tilsæt derefter sojasauce, riseddike, sambal orleck, presset hvidløg, sesamfrø og sesamolie, og rør det hele sammen.

Servers til frisklavede Dumplings.





karakterer:
Opskriften er vist 61 gange,
og udskrevet 5 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu