Dumpling sauce
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist sesamfrøene kort på en tør pande.
Opløs sukkeret i varmt vand. Tilsæt derefter sojasauce, riseddike, sambal orleck, presset hvidløg, sesamfrø og sesamolie, og rør det hele sammen. Servers til frisklavede Dumplings. |
|
Opskriften er vist 61 gange,
og udskrevet 5 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne