Dubai chokolade

Dubai chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dubai chokolade, billede 4 Dubai chokolade, billede 1 Dubai chokolade, billede 2 Dubai chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.chokolade mørk lys eller en blanding
 
150 g.pistaciecreme
75 g.kadayif, ristet
 evt. tahin
 
Opskrift:
Chokoladen tempereres, det kan gøres på forskellige måder. Vi smelter 2/3 af chokoladen i en chokoladesmelter til 48 grader C. Tilsætter den sidste 1/3 og arbejdstemperaturen er omkring 30 grader.

Hæld den smeltede chokolade i formen, og kom det godt op af siderne. Hæld det overskydende chokolade af (holdes stadig i arbejdstemperatur) og sæt formen i køleskab.
Vi bruger en silikoneform 20,5 x 10,5 x 2,2 cm i højden

Pistaciecreme og ristet kadayif blandes sammen, smages evt. til med tahin. Denne creme fordeles i formen og det sidste chokolade fordeles på toppen.

Sættes i køleskabet i 15-20 minutter og den er nu klar til at nydes.

Tips:

Se opskrift på kadayif her

Se opskrift på pistaciecreme her






karakterer:
Opskriften er vist 106 gange,
og udskrevet 3 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu