Dubai chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokoladen tempereres, det kan gøres på forskellige måder.
Vi smelter 2/3 af chokoladen i en chokoladesmelter til 48 grader C. Tilsætter den sidste 1/3 og arbejdstemperaturen er omkring 30 grader.
Hæld den smeltede chokolade i formen, og kom det godt op af siderne. Hæld det overskydende chokolade af (holdes stadig i arbejdstemperatur) og sæt formen i køleskab. Vi bruger en silikoneform 20,5 x 10,5 x 2,2 cm i højden Pistaciecreme og ristet kadayif blandes sammen, smages evt. til med tahin. Denne creme fordeles i formen og det sidste chokolade fordeles på toppen. Sættes i køleskabet i 15-20 minutter og den er nu klar til at nydes. Tips: Se opskrift på kadayif her Se opskrift på pistaciecreme her |
|
|
Opskriften er vist 106 gange,
og udskrevet 3 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne