Dubai chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokoladen tempereres, det kan gøres på forskellige måder.
Vi smelter 2/3 af chokoladen i en chokoladesmelter til 48 grader C. Tilsætter den sidste 1/3 og arbejdstemperaturen er omkring 30 grader.
Hæld den smeltede chokolade i formen, og kom det godt op af siderne. Hæld det overskydende chokolade af (holdes stadig i arbejdstemperatur) og sæt formen i køleskab. Vi bruger en silikoneform 20,5 x 10,5 x 2,2 cm i højden Pistaciecreme og ristet kadayif blandes sammen, smages evt. til med tahin. Denne creme fordeles i formen og det sidste chokolade fordeles på toppen. Sættes i køleskabet i 15-20 minutter og den er nu klar til at nydes. Tips: Se opskrift på kadayif her Se opskrift på pistaciecreme her |
Nem og billig Dubai chokolade opskrift fra DK-KogebogenHvis du er på sociale medier som Instagram eller TikTok, har du garanteret hørt om Dubai chokolade, som er eksploderet i popularitet. Den populære type chokolade kan dog være svær at få fat i og ikke mindst yderst bekosteligt – selv i små mængder.Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du også vil opleve den populære Dubai chokolade, men uden at sprænge banken. Her får du nemlig en nem Dubai chokolade opskrift, som består af ingredienser der både er lettilgængelige og ikke koster en bondegård. Til trods for det, så lover vi, at du ikke går på kompromis med smagen med vores Dubai chokolade opskrift. Den er nemlig mindst lige så god, som den du køber i dyre domme i butikkerne. Mange gode grunde til at lave hjemmelavet Dubai chokoladeUdover at vores opskrift på Dubai chokolade er billigere at lave, end den chokolade du kan være heldig at finde i butikkerne, så har den også den fordel, at du med hjemmelavet Dubai chokolade har fuldstændig styr på, hvilke ingredienser der er brugt – og ikke mindst ikke brugt.Du har desuden mulighed for at bruge enten økologiske eller allergivenlige råvarer, hvis du ønsker det. Du har også mulighed for at justere mængden af de forskellige ingredienser, alt efter hvad du foretrækker. På den måde kan du ”skræddersy” den egen Dubai chokolade, så den bliver præcis, som du bedst kan lide. Og så er det bare en sjov og hyggelig aktivitet for hele familien at lave sin egen chokolade – og spiste den bagefter. Det kan vi kun anbefale. Ofte stillede spørgsmål om Dubai chokolade (FAQ)Hvad er Dubai chokolade?Dubai chokolade er en særlig type chokolade, der hovedsageligt består af mellemøstlige ingredienser som tahini, pistacie og kadayif. Chokoladen kombinerer sprød tekstur med en blød og cremet indre. |
Opskriften er vist 2182 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




