Paneret rødspættefilet på pande

Paneret rødspættefilet på pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Paneret rødspættefilet på pande, billede 4 Paneret rødspættefilet på pande, billede 1 Paneret rødspættefilet på pande, billede 2 Paneret rødspættefilet på pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødspætter
 salt
 peber
 
 Hvedemel
 æg
 rasp
 
Opskrift:
Rødspættefiletterne krydres med salt og peber.

Vendes herefter i mel, så sammenpisket æg og til sidst i rasp.

De steges i rigeligt smør på panden ca. 5. minutter på hver siden.

Serveres med kogte kartofler og persillesovs.

Tips:

Se opskrift på persillesovs her






karakterer:
Opskriften er vist 165 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu