Smørret smeltes, mel tilsættes og smør og mel røres sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt. Smag til med salt og peber. Den hakkede persille tilsættes og røres i saucen.
Tips:
Man beregner gerne 1.5 dl. sovs pr. person, men persillesovs går der gerne lidt ekstra til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15663 gange, og udskrevet 261 gange.
Energi:
KJ total 3526 (839 kcal)
KJ pr. Pers. 881 (209 kcal)
Vægt ialt 961 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 366 KJ (87 kcal) Protein 3.6 gram Fedt 4.9 gram Kulhydrat 7.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider