Farmors kødtimbale

Farmors kødtimbale , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
6 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
  Tomatsalat
  Lune Flute
  smør
   
Opskrift:
Smelt smør og kom karry i. Svits fintsnittede løg til de klare men ikke brune. Tilsæt kødet til det her delt sig.

Tilsæt champignon, peberfrugter i tern og rasp. Bland det hele godt, smag til med salt
og peber. Kom blandingen i et ildfast fad.

Pisk æg og piskefløde sammen og hæld æggeblandingen over kødet. Stik i det med en gaffel så æggeblandingen fordeler sig. Stik laurbærblade i retten.

Sæt fadet i en varm ovn ved 180 grader varmluft 30-40 min til æggemassen er stivnet





karakterer:
Opskriften er vist 1991 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16633 (3960 kcal)
KJ pr. Pers. 4158 (990 kcal)
Vægt ialt 2884 gram
Vægt pr. Pers. 721 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu