Farmors kødtimbale næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Karry
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
3 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
6 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
  Tomatsalat
  Lune Flute
  smør
   
Energi:
KJ total 16633 (3960 kcal)
KJ pr. Pers. 4158 (990 kcal)
Vægt ialt 2884 gram
Vægt pr. Pers. 721 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 576 KJ (137 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)