Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler

Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :      Red:

Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler, billede 4 Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler, billede 1 Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler, billede 2 Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
1000 g.blomkål i små buketter
2 tsk.spidskommen
2 fedhvidløg i tynde skiver
 chili efter behag
100 g.mandelflager
 
1 spsk.olivenolie til anretning
 bredbladet persille
 
Opskrift:
Opvarm olivenolien i en wok eller stegepande og steg blomkålsbuketterne til de er gyldne, gerne med meget mørke steder, det giver retten bedre smag, dæmp varmen og læg et stykke bagepapir eller et låg over og steg videre i 2-3 minutter mere.

Tilsæt spidskommen, chili, hvidløg og mandler og steg ved middel varme til mandlerne er gyldne og blomkålen er mør, ca 5 minutter.

Krydr med salt og peber, dryp med olivenolie og drys med persille.

Tips:

Brug stokken og afskæret til en lækker blomkålspure, der er ingen grund til bare at smide det væk


karakterer:
Opskriften er vist 2635 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu