Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens blomkålen og skør den i små buketter. Hvidløget skæres i tynde skiver.
Opvarm olivenolien i en wok eller stegepande og steg blomkålsbuketterne til de er gyldne, gerne med meget mørke steder, det giver retten bedre smag, dæmp varmen og læg et stykke bagepapir eller et låg over og steg videre i 2-3 minutter mere. Tilsæt spidskommen, chili efter smag, hvidløg og mandler og steg ved middel varme til mandlerne er gyldne og blomkålen er mør, ca 5 minutter. Krydr med salt og peber, dryp med olivenolie og drys med persille. Tips: Brug stokken og afskæret til en lækker blomkålspure, der er ingen grund til bare at smide det væk |
|
Opskriften er vist 5078 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne