Stegt blomkål med spidskommen, chili og mandler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 4 pers.
Ingredienser:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1000 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
2 tsk. Spidskommen, stødt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Rød chilipeber
100 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 5309 (1264 kcal)
KJ pr. pers. 1327 (316 kcal)
Vægt ialt 1164 gram
Vægt pr. pers. 291 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 456 KJ (108 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)