Sønderjyske frikadeller
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bouillonterningen opløses i vandet.
Løget pilles og hakkes.
Alle ingredienser blandes godt sammen og stilles i køleskabet 30 minutter. Steges i smør/margarine i ca. 4-5 min på hver side. Tips: Sønderjyske frikadeller er lavet på halvt gris og halvt okse, og der bruges rasp og ikke hvedemel. |
|
Opskriften er vist 13655 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-06-02 13:12:29 Lidt mere vand en skrevet, ellers gode Marie - 2020-02-22 08:47:08 De bedste frikadeller jeg har lavet :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne