Sønderjyske frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
250 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
20 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Energi:
KJ total 4673 (1112 kcal)
KJ pr. Pers. 1168 (278 kcal)
Vægt ialt 857 gram
Vægt pr. Pers. 214 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 545 KJ (129 kcal)
Protein 13.5 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)