Krydr koteletterne med salt og peber, brun dem på en pande med smør og olie, og læg dem på en tallerken.
Pil rødløg og hvidløg, og snit dem fint. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Steg svampe, rødløg, og hvidløg på koteletpanden til de er gyldne.
Drys melet over grøntsagerne, og vend godt rundt, til der ikke er mere hvidt mel. Tilsæt bouillon lidt ad gangen, og giv det et opkog under omrøring. SKru ned, og lad sovsen simre i 8 min. Rund af med fløde, og smag til med salt og peber.
Læg de brunede koteletter i sovsen, og lad dem simre med 3 min på hver side.
Server med kartoffelmos.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2349 gange, og udskrevet 46 gange.
Energi:
KJ total 10094 (2403 kcal)
KJ pr. Pers. 2523 (600 kcal)
Vægt ialt 2074 gram
Vægt pr. Pers. 518 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 486 KJ (115 kcal) Protein 9.3 gram Fedt 7.6 gram Kulhydrat 3.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider