Chili con Carne af briket

Chili con Carne af briket, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Dille70

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.okse bristet
2 røde peber
2 gule peber
2-4 chili alt efter hvor skære det skal være
3 rødløg
2 ds.hakkede tomater
3 fedhvidløg
5 dl.oksefong
1 spsk.spidskommen
1 spsk.oregano
1 spsk.røget paprika
 Salt
 peber
 
 Serveres med tortillas
 Grøn syrlig salat
 Samt en klat creme fraiche
 
Opskrift:
Bristet skæres i store tern.
Krydderes med alle krydderierne.
Svitses af på en pande med olie

Imens skæres de friske grønsager i mundrette stykker. Kødet tages af panden og hældes i en stegeso eller et ovnfast fad med låg. Den må gerne være lidt stor. De hakkede tomater hældes over. De friske grønsager kommes op i panden hvor bristet lige har været. Steges næste møre.
Hældes derefter over i fadet. Hæld nu oksefong på og stil fadet ind i ovnen ved 140 c (varmluft)
I ca. 4 - 5 timer

Brug evt. 2 gafler til at skille kødet hel fra hinanden. Serveres på en lun tortilla med salat og cremefraiche.

God fornøjelse. Det er ventetiden vær.
God appetit





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne

karakterer:
Opskriften er vist 2302 gange,
og udskrevet 46 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu