| |
|
Pasta Bolognese - Det Hele i Én Gryde
Pasta Bolognese - Det Hele i Én Gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | løg 1 løg | 2 | fed | hvidløg 2 fed hvidløg | 2 | | gulerødder2 gulerødder | 2 | | stilke bladselleri 2 stilke bladselleri | 2 | spsk. | olie 2 spsk. olie | 200 | g. | hakket oksekød 200 g. hakket oksekød | | | salt salt | | | peber peber | 1 | spsk. | tomatpure 1 spsk. tomatpure | 1 | ds. | hakkede tomater1 ds. hakkede tomater | 1 | tsk. | tørret basilikum 1 tsk. tørret basilikum | 1 | tsk. | tørret oregano 1 tsk. tørret oregano | 0.5 | tsk. | chiliflager0.5 tsk. chiliflager | 2.5 | dl. | bouillon 2.5 dl. bouillon | 150 | g. | penne 150 g. penne | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | | | frisk basilikum frisk basilikum | | | parmesanost parmesanost | | | |
| |
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Rens gulerødder og bladselleri, og skær dem i små terninger.
Steg grøntsagerne bløde og blanke i en gryde med olie.
Skru op for varmen, tilsæt kødet i små portioner, og brun det under omrøring. Krydr med salt og peber.
Tilsæt tomatpure, tomater, krydderier pg bouillon, og giv det et opkog.
Rør den rå pasta i gryden, og lad retten simre, til pastaen er mør, og sovsen har en passende konsistens. 13-15 min. Smag til med salt og peber.
Server med basilikum og parmesanost.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1379 gange, og udskrevet 26 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|