Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller i selleri med bid

Boller i selleri med bid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ojoe

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.hk kalv og svin
15 g.høvlet peberrod
1 gulerødder
2 stk toastbrød uden skorpe
1 æg
1.5 dl.mælk
 Salt
 Peber
1 knoldselleri
 
 Sovs:
2 dl.Mælk
2.5 dl.madlavningsfløde 4%
100 g.Margarine
4 spsk.hvedemel
 Salt
 Hvid peber
 


Opskrift:

Sæt stor gryde vand over, evt med halv bouillon terning

Gulerod rives fint
Peberrod fint hakkes
Alle ingredienser undtagen selleri, røres sammen
Når vandet koger, skal der laves små boller af farsen som kommes ned i vandet, kom kun så mange boller i så de kun ligger i et lag.
Når alle bollerne er kommet op til overfladen tages de op med en hulske og nye boller kommes ned.
I medens renses og skæres selleri i terne på ca 1x1 cm, når alle bollerne er færdige hældes sellerien ned i vandet og koges ca 3min, hvorefter de tages op med hulske.
Kogevandet hældes i en skål, og gryden sættes nu på blusset, tom, heri kommes margarinen og når den er flydende tilsættes melet og lidt efter lidt kogevandet, til man har næsten den mængde sovs der passer med at boller og selleri kan dækkes, så kommes madlavningsfløden og mælken i, og den smages til med salt og hvid peber.
Når sovsen har kogt 5-10 min tilsættes selleri og boller og varmes langsomt igennem
Tilbehør Ris




Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Boller i selleri



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 925 gange,
og udskrevet 12 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu