Chokolade mousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokoladen brækkes itu og smeltes i vandet over damp. Den legeres med æggeblommen og afkøles.
Flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Moussen fordeles i 4 portionsglas, pyntes og stilles koldt. Tips: Tilsæt evt. 2 spsk. cognac. |
|
Opskriften er vist 187767 gange,
og udskrevet 4407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (108 stemmer) |
|
Kommentarer Koge konen ;-) - 2015-07-15 13:18:23 Rigtig dårlig opskrift, har prøvet og lave den 2 gange nu og det bliver bestemt ikke godt. Hvad mener de med vand i chokoladen? Der skal bare vand i en gryde, og ikke som de skriver det. Man skal næsten gætte sig frem til det der skal gøres!!! Hvis man ikke laver dresseret tit, vil jeg ikke anbefalede denne opskrift!!! anonym - 2013-04-12 13:06:04 Jeg måtte kassere mit. Det skiller. Øv Miriam - 2013-02-16 20:42:44 kan man bruge lys chokolade til moussen? anonym - 2013-01-22 15:45:30 Når man skal smelte chokoladen: Sørg for at bruge en skål, der er næsten samme størrelse som gryden man bruger. Kom vandet i gryden og sæt skålen med chokolade ned i gryden og bring vandet i gryden i kog. Når vandet koger skruer man ned på 1, for det må ikke bulderkoge. Rør i chokoladen indimellem og lige så snart det hele er smeltet, tager man skålen op af gryden og lader chokoladen køle lidt af, inden man rører æggeblommerne i. anonym - 2012-12-30 19:25:13 Kæft en ringe opskrift! Ellers er det mig, som ikke kan finde ud af, at lave den, chokoladen når jo og blive stiv igen, inden den skal blandes med det andet? Anna - 2012-10-05 15:15:27 Jeg synes personligt at det smager godt hvis man tilsætter lidt appelsin saft mens man rører æggeblommen i (; anonym - 2012-02-25 12:40:46 Skal flødeskummet i selve dejen? anonym - 2011-11-29 15:09:41 Svært at lave:/ har lige prøvet at lave den men måtte smide det ud:( gjorde ellers alt rigtigt i følge opskriften.. Mesteren. - 2011-10-17 15:46:40 Det er godt nok den dårligste mousse jeg har prøvet! Pipi og Mama - 2011-05-13 17:24:30 Smager bedst hvis den står i køleskabet natten over. -Ellers bare et par timer. samantha - 2010-11-13 20:48:53 hvor lang til skal den stilles til køl Mig ;D - 2010-06-08 16:46:33 til personen uden navn ja man kan godt lave den dagen inden den skal serveres den er faktisk bedst hvis man lader den stå lidt...;) trineburow - 2010-03-04 11:46:21 jeg laver den på en anden måde, men tror stadig den her dejlig:-)! anonym - 2010-01-19 13:56:08 Kan man gode lave den dagen før man får besøg?? Albert - 2009-12-31 17:44:12 Der står 30% Mørk-chokolade - altså i Marabous Mjölk-Chokolade er der MINIMUM 30%! jonna - 2009-12-30 17:04:11 æggehviderne skal også blandes i som flødeskummet, det står der også Simon - 2009-11-09 02:25:30 Kan regne ud at vanillesukkeret så skal i frlødeskummen. Men hvor skal æggeHVIDEN hen? Det står der da intet op. Spiser man den som tilbehør? ;) anonym - 2009-11-04 18:45:56 Nej det kan det ikke (: Chokoladen skal placeres lige over vandet så dampen fra vandet smelter chokoladen. Bodil - 2009-10-08 17:19:27 Skal man smelte chokoladei i vandet. Det lyder sådan når man læser opskriften, men det kan da ikke passe,vel Anne - 2009-02-26 11:13:08 Sagtens de bruges tit i chokolade kage og der er det lækkert at bruge den mousse. Den skal stå i køleskabet i 3 timer. Catata - 2008-01-29 11:03:27 Naaaaaammm. Den er god. den er den bedste ... - 2008-01-20 13:35:35 Kan man bruge moussen i en lagkage evt. ? Rillo - 2007-03-28 13:45:32 Har nu lavet den 2 gange og mums siger jeg bare Mone og Rillo - 2007-03-19 15:42:57 Mega lækker man bliver hurtig mæt og der er kun til 2-3 glas Vikky--- - 2005-01-01 01:01:01 ---MMMH anonym - 2005-01-01 01:01:01 godt spørgsmål anonym - 2005-01-01 01:01:01 en lækker opskrift pucca - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal de stå kolde ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne