Chokolade mousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
   
  Pynt:
  kandiserede violer, cocktailbær eller valnøddekerner
   
Energi:
KJ total 5300 (1262 kcal)
KJ pr. Pers. 1325 (315 kcal)
Vægt ialt 483 gram
Vægt pr. Pers. 120 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (261 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 18.3 gram
Kulhydrat 20.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)