Citronfromage 02

Citronfromage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Citronfromage 02, billede 4 Citronfromage 02, billede 1 Citronfromage 02, billede 2 Citronfromage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
  Pynt:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt. Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet, smeltes over damp og røres i.

Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet deri. Derpå vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i.

Fromagen fyldes i en skål og dækkes med flødeskum.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Citronfromage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (82 stemmer)

Opskriften er vist 134636 gange,
og udskrevet 4896 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8589 (2045 kcal)
KJ pr. Pers. 2147 (511 kcal)
Vægt ialt 718 gram
Vægt pr. Pers. 179 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1195 KJ (284 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 22.7 gram
Kulhydrat 16.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-09-14 21:25:50
Hvordan smelter jeg husblassen i damp

DortheF  -  2014-09-09 16:27:36
Smager vanedannende godt :-P Brugte fiffet med at opløse husblas i citronsaft, og det virker fint.

  -  2013-03-24 15:23:26
Meget lækker og luftig konsistens, skøn smag!

Emilie-Isabella  -  2010-10-21 14:11:15
Jeg synes i alle sammen skulle tage at prøve den, den er helt klart god.! Hvis brokker i jer så er i godt nok mærkelig..! For den er skide god..!!

Per  -  2009-03-10 09:17:55
Den revne skal kommes i sammen med saften, evt. kan gemmes lidt citronskal til pynt.

keld  -  0000-00-00 00:00:00
smelt husblas med citronsaften,der med går der ikke noget af husblas til spilde.

Bettina  -  0000-00-00 00:00:00
hvornår skal den revne skal bruges?