Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Roastbeef sous vide

Roastbeef sous vide, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers 6 Pers
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Roastbeef sous vide, billede 4 Roastbeef sous vide, billede 1 Roastbeef sous vide, billede 2 Roastbeef sous vide, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Roastbeef Roastbeef er snøret som en rullesteg
   
  Kryddersmør:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
Opskrift:
Kryddersmør:
Smør blandes med hakket persille, hvidløg, salt, peber, paprika og herbes de Provence.


Kryddersmørret smøres på roastbeefen som herefter kommes i vakuumpose, vakuum og forsegl posen. Kryddersmørret kan helt undlades eller der kan bruges andre krydderier eller krydderurter.

Den forseglede roastbeef lægges i sous vide gryden som er opvarmet til 54 grader i ca. 10 timer.

Roastbeefen tages op af vandet og posen klippes op, brunes godt af på alle sider en tør pande.

Skal Roastbeefen bruges til hovedret kan kryddersmør/kødsaft bruges til basis for sovs.

Skal Roastbeefen bruges til pålæg så lægges den på køl til næste dag hvorefter den kan skæres i tynde pålægsskiver.

Tips:

Vi har afprøvet roastbeef med 10, 24 og 48 timer og der er faktisk ingen forskel i mørheden, ej heller den flotte røde farve, så kan det ikke lige passe ind med 10 timer kan du roligt lade den ligge længere.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26245 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9891 (2355 kcal)
KJ pr. Pers 1648 (392 kcal)
Vægt ialt 1263 gram
Vægt pr. Pers 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 17.6 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu