Roastbeef sous vide næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers 6 Pers
Ingredienser:
1000 gram Roastbeef Roastbeef er snøret som en rullesteg
   
  Kryddersmør:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
Energi:
KJ total 9891 (2355 kcal)
KJ pr. Pers 1648 (392 kcal)
Vægt ialt 1263 gram
Vægt pr. Pers 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 17.6 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)