Koldhævet pizzadej (tynd bund)

Koldhævet pizzadej (tynd bund), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Koldhævet pizzadej (tynd bund), billede 4 Koldhævet pizzadej (tynd bund), billede 1 Koldhævet pizzadej (tynd bund), billede 2 Koldhævet pizzadej (tynd bund), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 dl.vand
1 spsk.olie
1 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
1.2 g.gær
180 g.hvedemel
 
Opskrift:
Det hele æltes sammen (hold lidt mel tilbage), deles i stykker a 150 g, og hæver i 40 min. (Kan herefter stå på køl i op til 3 dage.)

Tips:

Hver portion giver dej nok til en almindelig rund pizza til 2 personer.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 6229 gange,
og udskrevet 55 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu