| |
|
Koldhævet pizzadej (tynd bund)
Koldhævet pizzadej (tynd bund), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
1 | dl. | vand1 dl. vand | 1 | spsk. | olie1 spsk. olie | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 0.5 | tsk. | sukker0.5 tsk. sukker | 1.2 | g. | gær1.2 g. gær | 180 | g. | hvedemel180 g. hvedemel | | | |
| |
Det hele æltes sammen (hold lidt mel tilbage), deles i stykker a 150 g, og hæver i 40 min. (Kan herefter stå på køl i op til 3 dage.)
Tips:
Hver portion giver dej nok til en almindelig rund pizza til 2 personer.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4980 gange, og udskrevet 43 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|