Friskkværnet hvid peber (sort kan dog også bruges) Friskkværnet hvid peber (sort kan dog også bruges)
Opskrift:
1. Kog pastaen
2. Skær kyllingen ud i små firkanter, på størrelse med bacon-tern. Når det er næsten færdigt, tager du det af og lægger til side
3. Hak løget og champignon
4. Skær Chorizoen ud i skiver og dernæst halve, og steg det halvdelen af tiden med løg og champignon
5. Steg løg og champignon, ellers put løgpulveret på løbende
6. Mens løg og champignon steger, blandes fløde, æg, ca. 100 g parmesan, salt og peber til carbonara saucen
7. Hæld kylling tilbage i panden med løg og champignon - lad det koge lidt ind. Sluk for varmen, og tilsæt carbonara saucen. Hæld vandet fra spaghetti'en og tilsæt det til retten.
Vend retten roligt rundt og lad evt. saucen tykne lidt, - bliver den derimod for tyk så tilsæt en sjat mælk (ikke sødmælk)
Retten kan med fordel laves i en sauterpande
Tip: kan serveres med skiver af ciabatta brød vendt på brød, vendt på brødristeren.