| |
|
Oksehaleragout med syltede agurker
Oksehaleragout med syltede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | kg. | oksehaler1 kg. oksehaler | 2 | spsk. | smør eller margarine2 spsk. smør eller margarine | | | salt salt | | | paprika paprika | 5 | dl. | vand5 dl. vand | 3 | | gulerødder3 gulerødder | 100 | g. | champignon100 g. champignon | 4 | | hvide peberkorn4 hvide peberkorn | 1 | | laurbærblad1 laurbærblad | 1 | dl. | syltede agurker i terninger1 dl. syltede agurker i terninger | | | persille persille | | | | | | Kartoffelmos Kartoffelmos | | | |
| |
Brun kødet i fedtstof og krydr med salt og paprika. Spæd med kogende vand og lad kødet småkoge under låg i 3 timer.
Skær champignoner og gulerødder i skiver og brun dem og tilsæt dem efter 2 timer sammen med peberkorn og laurbærblad.
Når kødet er næsten færdigt, tilsættes de syltede agurker.
Smag til og server retten i gryden drysset med persille. Kødet skal være så mørt, at det næsten falder fra benene.
Server kartoffelmos til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 5223 gange, og udskrevet 79 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|