Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksehaleragout med syltede agurker

Oksehaleragout med syltede agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jørn Gohr Lauridsen

Indsendt :




Ingredienser:
1 kg.oksehaler
2 spsk.smør eller margarine
 salt
 paprika
5 dl.vand
3 gulerødder
100 g.champignon
4 hvide peberkorn
1 laurbærblad
1 dl.syltede agurker i terninger
 persille
 
 Kartoffelmos
 


Opskrift:

Brun kødet i fedtstof og krydr med salt og paprika. Spæd med kogende vand og lad kødet småkoge under låg i 3 timer. Skær champignoner og gulerødder i skiver og brun dem og tilsæt dem efter 2 timer sammen med peberkorn og laurbærblad. Når kødet er næsten færdigt, tilsættes de syltede agurker. Smag til og server retten i gryden drysset med persille. Kødet skal være så mørt, at det næsten falder fra benene. Server kartoffelmos til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 4212 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu