Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eugenes bolognese

Eugenes bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Jon Lykke

Indsendt :





Ingredienser:
750 g.magert hakket oksekød
1 pk.bacon
3 friske tomater
6 fedhvidløg i olie
1 ds.tomatpuré
1 ds.hakkede tomater uden krydderier
2 mellemstore gule løg
1 spsk.Stærk chilisauce
2 tsk.Salt
 Frisk oregano
 Frisk basilikum
 Rapsolie
 Spaghetti (mængde efter behov)
 


Opskrift:

Hak løg og hvidløg og svits begge dele i 2 spsk. rapsolie. Skær bacon små stykker og tilsæt det med hakket oksekød, og svits det til der ikke er flere sammenhængende klumper af kød. Mens kødet brunes, tilsættes salt, chilisauce og krydderier efter behov. Hak tomaterne groft og tilsæt dem med konservesprodukter. Lad retten koge ved lav varme, i minimum 30 minutter. Kog pastaen er ”al dente” (lidt bid i, uden smag af mel) og server pastaen, med rigeligt bolognese.

Bon appetit







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 968 gange,
og udskrevet 14 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu