Skær pølserne i 1-2 cm tykke skiver. Steg dem på panden til de er gyldne. Steg herefter de hakkede løg på panden til de er gennemsigtige.
I en tykbundet gryde smeltes smør, og melet tilsættes, så en opbagning dannes. Lad opbagningen stege i et par minutter, og hæld derefter alt mælken over. Pisk dette sammen, indtil alle klumper er væk.
Når klumperne er rørt ud, og sovsen begynder at tyknes tilsættes tomaterne og det hele koges op igen.
Lad sovsen koge i 5-10 minutter, tilsæt herefter salt, peber og paprika. Kom løg og pølser i, rør grundigt rundt, og smag så til for krydderier.
Serveres med kogt spagetti og eventuelt fine ærter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(42 stemmer)
Opskriften er vist 57588 gange, og udskrevet 513 gange.
Energi:
KJ total 13419 (3195 kcal)
KJ pr. Pers. 3354 (798 kcal)
Vægt ialt 1668 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 804 KJ (191 kcal) Protein 7.3 gram Fedt 10.4 gram Kulhydrat 18.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider