Blomkålspizza

Blomkålspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
bradepande 1 bradepande
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ukendt

Indsendt af : Malene

Indsendt :      Red :
Blomkålspizza, billede 4 Blomkålspizza, billede 1 Blomkålspizza, billede 2 Blomkålspizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Havreklid. dansk
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 tsk. Oregano, tørret
   
Opskrift:
Hak eller riv blomkålen fint i en foodprocessor eller på den fine side af et rivejern kan bruges både frisk og optøet fra frost.

Kom blomkålen i et rent viskestykke, og klem så meget væske som muligt ud.

Bland herefter blomkålen med de øvrige ingredienser, og mix det hele grundigt. Fordel dejen på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag pizzabunden i ovnen uden fyld i 20 minutter eller indtil den bliver gyldenbrun. Bages ved 200 grader C. varmluft.

Kom herefter dit ønskede fyld på pizzaen og bag med fyld, som en normal pizza.

Tips:

På billedet har vi brugt en tomatsauce revet ost champignon (125g) og skinkestrimler (100g)





karakterer:
Opskriften er vist 10617 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2426 (577 kcal)
KJ pr. bradepande 2426 (577 kcal)
Vægt ialt 739 gram
Vægt pr. bradepande 739 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 328 KJ (78 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu