Blomkålspizza

Blomkålspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 bradepande

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ukendt

Indsendt af : Malene

Indsendt :


Blomkålspizza, billede 4 Blomkålspizza, billede 1 Blomkålspizza, billede 2 Blomkålspizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.blomkål
3 æg
2 spsk.havreklid
1 spsk.olie
1 tsk.salt
0.5-1 tsk.peber
1.5 tsk.oregano, tørret
 
Opskrift:
Hak eller riv blomkålen fint i en foodprocessor eller på den fine side af et rivejern kan bruges både frisk og optøet fra frost.

Kom blomkålen i et rent viskestykke, og klem så meget væske som muligt ud.

Bland herefter blomkålen med de øvrige ingredienser, og mix det hele grundigt. Fordel dejen på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag pizzabunden i ovnen uden fyld i 20 minutter eller indtil den bliver gyldenbrun. Bages ved 200 grader C. varmluft.

Kom herefter dit ønskede fyld på pizzaen og bag med fyld, som en normal pizza.

Tips:

På billedet har vi brugt en tomatsauce revet ost champignon (125g) og skinkestrimler (100g)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6833 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu