Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grove pølsehorn 03

Grove pølsehorn 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 42 Stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Line

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.Speltmel
200 g.Havregryn
350 g.5-kornsblanding
3-400 g.Hvedemel (æltes i efter behov)
1200 g.Grillpølser
50 g.Gær
6 dl.Sødmælk
200 g.Smør
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
 
 Pensling:
2 æg
 


Opskrift:

Mælken varmes til den er finger-lun, gær, salt og sukker udrøres heri.
Speltmel, havregryn og 200 g. Hvedemel blandes i en skål.

5-kornsblanding koges et par minutter i lidt vand. Smørret blandes heri så det smelter. Bliver en grødet konsistens, der tilsættes i melblandingen. Lad blandingen afkøle til den er lunken inden mælken tilsættes. (Ellers dræbes gæren)

Æltes sammen til dejen har en fin og Lind konsistens, tilsæt hvedemel indtil den har den rette konsistens, må gerne være en smule klæg - Hæver tildækket 1 time.

Dejen deles i 6 dele og rulles ud til cirkler der hver deles i 8. Pølserne deles i 3 stk der lægges på hver sin trekant og rulles sammen fra den brede led. (Put evt lidt ketchup i hver)

Lægges på bagepapir med snippen nedad og efterhæver 30 min
Pensles med æg.

Bages på 200 grader i 15 min. (Varmluftsovn)

Dejen kan også bruges til grovboller




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grove pølsehorn

Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2676 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mike  -  2016-11-29 18:12:49
Gode og mættende