Boller i Karry med grøntsags base

Boller i Karry med grøntsags base, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yvonne Juul

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Grøntsagsbase:
1 stor porre
1 lille squash
2 gulerødder
3 pastinakker
3 store kartofler
1 tsk.salt
 peber
 evt.bouillonterning
 
1 spsk.karry
2 spsk.fedtstof
1 spsk.hvedemel med top
 grøntsagsbase til det passer med mængde og konsistens
1 dl.mælk
 kødboller
 
 Ris eller bulgur
 
Opskrift:
Rengør skræl og skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem i en gryde og dæk med vand og tilsæt salt, peber samt evt. bouillonterning.
Kog dem til de er helt møre og tag en stavblender og blend det hele i gryden sammen med koge vandet. Nu har vi grøntsags basen.

Tag fedtstof og kom i en anden gryde. Når det bobler tilsættes karry og svitses af. Derefter tilsættes mel og derefter grøntsags base og yderligere mælk efter ønske til konsistensen er som man ønsker den. Enten en grød lignende sovs eller en tyndere sauce. Nu tilsættes bollerne og retten varmes op til kogepunktet.
Færdig.

Serveres med ris eller bulgur til.

Man kan koge grøntsags basen af de grøntsager man nu kan lide eller har tilbage i køleskabet men skal bare huske kartofler der giver en cremet jævnings konsistens.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller i karry

karakterer:
Opskriften er vist 3258 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu