Kommentarer
Thomas - 2021-02-07 18:27:09 Put karry direkte i en tør varm gryde og "svid" det i 30 sec inden smør og andre ting kommer i. det giver meget mere smag ;)
Andreas - 2021-02-06 18:27:53 Fulgte opskriften. Det smagte ikke af ret meget. Næste gang skal der langt mere karry i og som andre skriver noget bouillon eller lign i både sovs og kogevand. Dog fint til børn
Stefan - 2021-01-06 15:21:06 Super nem opskrift og meget velsmagende
Melanie - 2020-07-31 14:32:02 De var virkelig gode, jeg elsker også boller i karry
Mumme - 2019-11-24 17:40:37 Lyder lækkert. Kan den fryses og tøes op igen uden at gå for meget på kompromis med smag og kvalitet?
Alex - 2019-08-31 18:56:20 Jeg var nødt til at putte 50 gram smør ekstra til at stege løg og karry af i. Derudover tilsætte jeg 2 bouillon terninger (grøntsags) til sovsen, til smag.
Til sidst smagte jeg det bare til med salt, pepper og lidt ekstra karry. Det endte som en af de bedste omgange boller i karry jeg har smagt.
Super luftig sovs og fantastiske kødboller, der blev taget op med det samme de flød ovenpå, tusind tak for den fedeste opskrift ❤
knud erik - 2019-03-20 10:48:00 Karry skal brunes af
Kirsten - 2018-05-09 14:41:57 Prøv at komme lidt karry i farsen sådan at det lige får farve af krydderiet
Louise - 2018-03-14 21:04:32 Fantastisk opskrift - med forbehold, da jeg læste kommentarerne og udvalgte, hvad jeg ville have med og undlade.
Jeg lod karryen stege i smørret for at få ekstra smag og brugte hverken løg, æbler eller gurkemeje(fordi jeg ikke havde sidstnævnte). i stedet for piskefløde puttede jeg en sjat mælk i til sidst. Sovsen blev rigtig god. Men næste gang vil jeg lave dobbelt portion af sovs, da det langt fra rakte til alle kødbollerne.
God opskrift, som jeg i den grad vil bruge igen. 😀
Josefine Pedersen - 2016-09-15 20:04:43 Virkelig lækker ret! Puttede ikke æble i. Men ellers var den lige mig. 👍🏽😊
Anna - 2016-08-12 17:18:41 Rigtig god opskrift, men jeg tilsatte Herbamare grøntsagsbuillon til sovsen, hvilket gjorde hele forskellen 😊
Flemming - 2016-02-08 16:28:52 Jeg bruger kokos mælk fra dåse i stedet for fløde. Det giver en mere rund smag.
- 2016-01-19 10:04:50 Jeg ser først det med bouillon terningen til vandet hvor man laver bollerne i, lyder smags godt - så det vil jeg gøre næste gang.
Så vil jeg også bruge en mindre ske, for de blev lidt store mine boller.
Til slut, sørge for at lave dobbelt af sovsen, så der er rigeligt.
Selve opskriften er rigtig god og på den gode gamle dags måde, det kan jeg altså godt li. 😊
Hans Peter - 2015-12-17 10:25:47 Hvis sovsen er lidt grynet vil en tur med stavblenderen hjælpe på det
René - 2015-10-15 18:59:26 Det er lige præcis sådan her jeg vil have mini Boller I Karry. Men jeg hoppede med på opfordringen om at tilsætte en (grøntsags)bouillon :-)
Dog laver jeg dobbelt portion af selve sovsen til samme mængde kødboller.
Karry madness - 2015-09-14 15:29:28 Når jeg laver boller i karry, putter jeg altid krydderier og bulion terninger i mit koge vand. f.eks. timian, oregano, basilikum eller klar suppe terning. Det giver en dejlig smag til bollerne og et pift til sovsen..
Kasper Madsen - 2015-09-03 18:24:43 Første gang det lykkedes mig at slippe heldig fra boller i karry :-) syntes dog sovsen bliver lidt grynet. Tror jeg prøver uden løg og æbel næste gang
Claus - 2015-07-29 21:27:37 fulgte opskriften til punkt og prikke, dog x 3.
Stor succes og nok den bedste karryret endnu
Alex 11år - 2015-06-17 20:04:31 Mega god mad. Man skulde tro at man var profetionel kok. :-)
Jens - 2015-02-21 18:29:24 Smagen forøges væsentligt ved at tilsætte bouillon. Jeg brugte en spsk bouillon-paste, hvilket svarer nogenlunde til en terning.
Anja - 2015-02-12 18:11:05 God opskrift. Jeg tilsatte en bouillon terning. Ungerne stor spiste.
|