Boller i Karry 03

Boller i Karry 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Patrick Reck

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hakket svinekød 3-7%
1 dl.hvedemel
1.5-2 dl.væske
1 æg
 
 Karrysauce:
 løg
 olie
 karry
 bouillon, mælk eller madlavningsfløde.
 
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne sammen evt. med en elektrisk røremaskine.

Lad farsen hvile i køleskab 30 min. inden kogning.

Form bollerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle.

Kog dem ca. 8-10 min. til de føles faste i let saltet vand.

Karrysauce
Brun løget i olie i en gryde. Tilsæt karry under bruningen. Tilsæt bouillon, mælk eller madlavningsfløde.

Kog saucen igennem og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.

Server med ris.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller i karry

karakterer:
Opskriften er vist 4459 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu