| |
|
Boller i Karry 03
Boller i Karry 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet
Indsendt af : Patrick Reck
Indsendt :
| |
|
|
450 | g. | hakket svinekød 3-7%450 g. hakket svinekød 3-7% | 1 | dl. | hvedemel1 dl. hvedemel | 1.5-2 | dl. | væske1.5-2 dl. væske | 1 | | æg1 æg | | | | | | Karrysauce: Karrysauce: | | | løg løg | | | olie olie | | | karry karry | | | bouillon, mælk eller madlavningsfløde. bouillon, mælk eller madlavningsfløde. | | | | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Rør alle ingredienserne sammen evt. med en elektrisk røremaskine.
Lad farsen hvile i køleskab 30 min. inden kogning.
Form bollerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle.
Kog dem ca. 8-10 min. til de føles faste i let saltet vand.
Karrysauce
Brun løget i olie i en gryde. Tilsæt karry under bruningen. Tilsæt bouillon, mælk eller madlavningsfløde.
Kog saucen igennem og jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber.
Server med ris.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3831 gange, og udskrevet 40 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|