Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller i selleri 02

Boller i selleri 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :




Ingredienser:
1 knoldselleri
500 g.hakket svinekød
3 æg
2 tsk.løgpulver (eller 1 hakket løg)
 Salt
 peber
5 spsk.hvedemel
1.5 l.grøntsagsbouillon
 Maizena
 


Opskrift:

Skræl sellerien og skær den i tern.
Bland kød med æg, løg, salt, peber og hvedemel til en fars og stil den i køleskabet i minimum 30 minutter.
Kog sellerien mør i grøntsagsbouillon.
Tag dem op af vandet med en hulske.
Form farsen til boller på størrelse med bordtennisbolde og kog dem i 10 minutter i grøntsagsbouillon.
Si bouillongen og sæt den i kog igen.
Jævn den lidt ud med maizena blandet i lidt vand.
Smag vandet til med peber og læg selleri og boller tilbage i og server.




Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Boller i selleri



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3828 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu