Boller i selleri 02

Boller i selleri 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 knoldselleri
500 g.hakket svinekød
3 æg
2 tsk.løgpulver (eller 1 hakket løg)
 Salt
 peber
5 spsk.hvedemel
1.5 l.grøntsagsbouillon
 Maizena
 
Opskrift:
Skræl sellerien og skær den i tern.
Bland kød med æg, løg, salt, peber og hvedemel til en fars og stil den i køleskabet i minimum 30 minutter.

Kog sellerien mør i grøntsagsbouillon.
Tag dem op af vandet med en hulske.
Form farsen til boller på størrelse med bordtennisbolde og kog dem i 10 minutter i grøntsagsbouillon.

Si bouillongen og sæt den i kog igen.
Jævn den lidt ud med maizena blandet i lidt vand.
Smag vandet til med peber og læg selleri og boller tilbage i og server.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Boller i selleri

karakterer:
Opskriften er vist 6629 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu