Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wienerschnitzel 02

Wienerschnitzel 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : flü

Indsendt :





Ingredienser:
4 stk.1-1,5 cm tykke skiver af KALVEINDERLÅR, ca. 800 gr.
6 spsk.hvedemel
3 æg
1 dl.mælk
6 spsk.rasp
250 g.smør
400 g.fine ærter
1 tsk.sukker
800 g.kolde kogte kartofler
1 tsk.paprika
1 spsk.engelsk sovs
 Flagesalt
1 citron
1 lille glas kapers
0.5 peberrod
1 lille dåse benfri sild elller ansjoser
 


Opskrift:

1. Kødet bankes grundigt vendes i mel og derefter i en blanding af lige dele æg og mælk. Paneringen afsluttes med rasp.

2. Brug den største pande og kom smør på i rigelig mængde. Læg schnitzlerne ned i mængden af smrø. Kryder med flagesalt og peber. Hvis der er for lidt smør brænder schnitzlerne på - husk at det smør du starter med at bruge skal bruges til de brasede kartofler og smørsovsen.

3. Tag schnitzlerne af panden når de er stegt gyldne på begge sider ved middel varme.

4. I det samme brunede smør sprødsteges de kolde kogte faste kartofler (i skiver) krydres med flagesalt peber en knivspids paprika og en skvat engelsk sovs.

5. Smid de brasede kartofler i en si med en sovsekande under så er din sovs klar.


6. Ærterne må ikke koge. Put dem i en skål med en smule salt en klat smør og et lille drys sukker. Overhæld dem med kogende vand fra en el-kedel. Lad ærterne trække et minuts tid. Si dem.

7. Skær citronen i skiver og dæk skiven med kapers. Skrab eller riv peberroden. Kom ansjoser på - RETTEN ER FÆRDIG







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2507 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu