Glutenfrie pandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 6 Stk.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Husk fibre 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
50 gram Majsmel
50 gram Rismel
50 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4263 (1015 kcal)
KJ pr. Stk. 710 (169 kcal)
Vægt ialt 621 gram
Vægt pr. Stk. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 23.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)